Validebağ Mustafa Necati Bey Öğretmen Huzurevi Kabul Koşulları

09.02.2017 15708

                       İSTENİLEN EVRAKLAR

1. Bakanlıktan emekli olan öğretmen, memur ve diğer personeli,

2. 65 yaş ve üzeri,

3. Bireysel işlerini sağlayabilecek,

4. 6 adet fotoğraf,

5. Hangi birimden emekli olduğuna dair belge,

7. Vukaatlı nüfus kayıt örneği,

8. Birinci derecede yakın akrabalarından noter onaylı yüklenme senedi,

                 MEVCUT KİŞİ SAYISI

19 Kişi,

10 Kadın

9 Erkek

                 ÇALIŞAN PERSONELLER

1. (1) Hasta Bakım Elemanı,

2. (2) Hemşire

3. (1) Pisikolog,

4. (1) Memur,

5. (1) Gece Bekçisi,

6. (1) Temizlik personeli,

7. (3) Aşcı

            YAPILAN ETKİNLİKLER

Etkinlik yapmak isteyen kurum ve kuruluşlar kurum yönetimine dilekçe ile yapmak istedikleri etkinlik ile ilgili bilgi sunar ve karşılıklı olarak uzlaşılan tarihte etkinliğini düzenler. Kurumumuzda 7 gün 24 saat bir minibüs bir hafif ticari araç olmak üzere 2 adet araç hazır bekletilmekte, herhangi bir kurum dışı etkinlikte katılım sayısına göre bu araçlarımız kulanılabilmektedir. 

 

 

Huzurevi misafirlerimiz için, 3 ana öğün  yemeklerinin verilmesi, günlük oda ve banyo temizliğinin yapılması, düzenli aralıklarla havlu, çarşaf ve nevresimlerinin değiştirilmesi, kişisel çamaşırlarının yıkanması ve ütülenmesi hizmetlerini sağlıyoruz. Huzurevi misafirlerimiz günlük rutinlerine ve aktivitelerine devam ederken, ihtiyaç duyabilecekleri sağlık ve bakım hizmetlerine kolayca ulaşabiliyorlar. Huzurevi tesisimizde 7/24 görev yapan hemşire ve hasta bakıcılar misafirlerimizin kişisel hijyen, mobilizasyon, ilaç takibi ve tansiyon ölçümünü içeren günlük bakımlarını yapmaktadır.

Kurum Psikoloğumuzun rehberliğinde, Huzurevi ekibimiz, misafirlerimizin sosyalleşmeleri amacıyla uygun ortamın oluşturulması ve keyifli aktivitelerin düzenlenmesi için çalışıyor. Fiziksel gerilemeyi vaktinden önce davet eden unsurun psikolojik gerileme olduğundan yola çıkarak, Huzurevi bölümünde sosyal ilişkilerin ve arkadaşlıkların kolayca kurulduğu bir ortam oluşturmak en önemli hedefimizdir.