İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, Habertürk TV´de Veyis ATEŞ´in "Öğretmenler Günü" özel yayınına kurumumuzda konuk oldular. Program öncesi İl Milli Eğitim Müdürümüz,Üsküdar Kaymakamımız,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Kurum Müdürümüz eşliğinde kurumumuzda incelemelerde bulundular.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi sakinlerine kurumumuzda verdiğimiz yemek davetine Üsküdar Kaymakamımız,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve şube müdürlerimiz de katılarak sakinlerimizi mutlu ettiler. Üsküdar Kaymakamımız Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK sakinlerimize hediyelerini verdiler.

Kas

Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında TRT ve ses sanatçısı Mine KOŞAN Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevimizi ziyaret ederek hem konser verdiler hemde TRT Müzik kanalında yayınlanacak  programları için  kayıt aldılar. Sakinlerimize güzel anlar yaşattıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Menderes KAYA, Salih SADOĞLU, Levent ÖZİL ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN´ın katılımlarıyla "Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında, Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi ziyareti gerçekleştirildi. Kurumumuzda ağırladığımız misafirlerimiz hediyelerini sakinlerimize ilettiler.

Kas

Validebağ Mustafa Necati Bey Öğretmenler Huzurevi sakinlerimiz ile birlikte 10 Kasım günü saat 9.05 de büyük önder  Mustafa Kemal ATATÜRK´ü andık. Törende sakinlerimizin şiirleri, konuşmaları ve dilekleri okundu.

Kas

Irmak Okulları 3. sınıf öğrencilerinden oluşan koro , gönüllü öğretmen ve öğrencilerden oluşan topluluk kurumumuz bünyesinde hizmet veren Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi´ni ziyaret ederek mini bir konser verdiler. Huzurevi sakinlerimize hediyelerini takdim eden ziyaretçilerimizi iyi dileklerimiz ile uğurladık. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Üsküdar ilçemizin güzide kurumlarından Deniz-İş İlkokulu Müdürü Rüstem EKER beyefendi ve beraberindeki yöneticileri kurum müdürümüz M. Şenol ERDOĞAN´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Kendilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Ekm

24 Kasım Öğretmenler Günü için 20-21-22-23-24 Kasım 2018 tarihlerinde canlı müzik eşliğinde yemek  organizasyonları yapılacaktır. İki adet menü hazırlanmış olup detaylar haberin devamındadır.

Ağu

Yeni müdürümüz M.Şenol ERDOĞAN kurumuzdaki görevine başlamıştır. Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.